| Biografija | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Admin*Pardova* Admin
Broj poruka : 224 Datum upisa : 06.07.2007
| Naslov: Biografija Pet Jul 06, 2007 8:17 am | |
| Evo njegove biografije:
Alfonso Alfonso Herrera Rodríguez Datum rodjenja:28.7.1983 Mesto rodjenja:Mexico,D.F. Visina:1.77 cm Hobi:skijanje na vodi,Capoeira,fudbal,gledanje filmova Skuplja:CDs and VDs. Znak u horoskopu:Lav
Ukoliko imate neku opsirniju vi postavite.Sta mislite,skijanje po vodi.... | |
|
| |
PoNcHo Modetator
Broj poruka : 15 Godina : 33 Datum upisa : 06.07.2007
| Naslov: Re: Biografija Pet Jul 06, 2007 3:56 pm | |
| Evo opširmnije biografije
Alfonso Erera Rodrigez (Alfonso Herrera Rodríguez) rođen 28. avgusta 1983. godine je meksički glumac uglavnom poznat po ulogama u telenovelama. Takođe je član grupe nastale po telenoveli - RBD.
Kao dete, Alfonso (ili Ponco, kako su prijatelji voleli da ga zovu) je sanjao da postane pilot i da se preseli u San Antonio da bi pohađao školu za avijaticare. Pokazivao je i ineteresovanje za glumu, i tako je ušao u Centar za umetničku edukaciju, vođen pod pokroviteljstvom Televise. Pored škole, radio je profesionalno u pozorištu, glumeći u Vešticama iz Salema 2001. i Antigonima 2002. 2002. godine glumio je u filmu Ljubav boli (Amar te duele), režiran od strane Fernanda Sarinjane, i odatle je krenuo na televiziju, glumeći u telenovelama kao sto su Odeljenje 406 i Buntovnici.
Alfonso je član benda RBD, koji je formiran sa glumcima iz serije Buntovnici. Bio je u vezi sa Dulse Marijom, takođe glumicom u seriji i članicom benda, ali su raskinuli. Sada kruže glasine da je u vezi sa Anahi, koja je takođe glumica i članica benda, ali njih dvoje to ne potvrdjuju.
13. jula Alfonso je osvojio nagradu Esta Buenisimo (Divan je), i El De Mejor Estilo ( Sa najboljim stilom ) u šou Premios Juventud ( Nagrade za mlade ). Njegova grupa RBD je na ovom šou takođe osvojila nagrade. | |
|
| |
*Admin*Pardova* Admin
| Naslov: Re: Biografija Sub Jul 07, 2007 11:54 am | |
| | |
|
| |
Ista_Roberta_Pardo P***** ***
Broj poruka : 77 Godina : 32 Localisation : Na bini da pevam i plesem kako znam...Y SOY REBELDE Datum upisa : 07.07.2007
| Naslov: Re: Biografija Sub Jul 07, 2007 1:00 pm | |
| Da jeste!lol... | |
|
| |
Broj poruka : 77 Godina : 32 Localisation : Na bini da pevam i plesem kako znam...Y SOY REBELDE Datum upisa : 07.07.2007
| Naslov: Re: Biografija Sub Jul 07, 2007 1:20 pm | |
| Alfonso Erera Rodrigez (Alfonso Herrera Rodríguez) rođen 28. avgusta 1983. godine je meksički glumac uglavnom poznat po ulogama u telenovelama. Takođe je član grupe nastale po telenoveli - RBD.
Kao dete, Alfonso (ili Ponco, kako su prijatelji voleli da ga zovu) je sanjao da postane pilot i da se preseli u San Antonio da bi pohađao školu za avijaticare. Pokazivao je i ineteresovanje za glumu, i tako je ušao u Centar za umetničku edukaciju, vođen pod pokroviteljstvom Televise. Pored škole, radio je profesionalno u pozorištu, glumeći u Vešticama iz Salema 2001. i Antigonima 2002. 2002. godine glumio je u filmu Ljubav boli (Amar te duele), režiran od strane Fernanda Sarinjane, i odatle je krenuo na televiziju, glumeći u telenovelama kao sto su Odeljenje 406 i Buntovnici.
Alfonso je član benda RBD, koji je formiran sa glumcima iz serije Buntovnici. Bio je u vezi sa Dulse Marijom, takođe glumicom u seriji i članicom benda, ali su raskinuli. Sada kruže glasine da je u vezi sa Anahi, koja je takođe glumica i članica benda, ali njih dvoje to ne potvrdjuju.
13. jula Alfonso je osvojio nagradu Esta Buenisimo (Divan je), i El De Mejor Estilo ( Sa najboljim stilom ) u šou Premios Juventud ( Nagrade za mlade ). Njegova grupa RBD je na ovom šou takođe osvojila nagrade | |
|
| |
*Admin*Pardova* Admin
| Naslov: Re: Biografija Ned Jul 08, 2007 11:33 am | |
| Zasto si prekopirala biografiju koja je vec postavljena???????' | |
|
| |
| Naslov: Re: Biografija Ned Jul 08, 2007 12:57 pm | |
| Ne ja imam jedan forum u kojem pise za sve clanove evo ti za Anahi! | |
|
| |
*Admin*Pardova* Admin
| Naslov: Re: Biografija Ned Jul 08, 2007 1:20 pm | |
| ‚Nista te nisam razumela.To je Poncova biografija koju je Anahi vec postavila... | |
|
| |
| Naslov: Re: Biografija Ned Jul 08, 2007 1:21 pm | |
| Ne mogu sada da nadjem ali ako mi ne verujes ne moras.Ja znam da nisam prekopirala vec....e ja znam sta sa uradila i nemam nameru sada da ti se ispovedam ok?Kada sam stavila ovde onda sam vec videla da je isto ok? | |
|
| |
*Admin*Pardova* Admin
| Naslov: Re: Biografija Ned Jul 08, 2007 1:28 pm | |
| IZVINI!!!!!!!! Zasto se ti odma ljutis.Nisam imala nameru da te iznerviram,stvarno!!!!!!Ja sam samo pitala iz radoznalosti,a posle toga nisam razumela tvoj odgovor!!!!Izvini,ja stvarno nevidim zbog cega se ljutis... | |
|
| |
| Naslov: Re: Biografija Pon Jul 09, 2007 2:31 am | |
| Ne ljutim se uopste nego ne znam kako da ti objasnim.Ti si mnogooo dobra,ne mogu nigde da nadjem ali pise za Anahi,Alfonsa,Dulce..... | |
|
| |
*Admin*Pardova* Admin
| Naslov: Re: Biografija Pon Jul 09, 2007 5:39 am | |
| Ma ok.Nije bitno... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Biografija | |
| |
|